09/07/2024

“Estes noves cadires amfíbies, així com totes les millores en accessibilitat de les platges, demostren el nostre ferm compromís amb l'oci inclusiu perquè tots puguen gaudir de la qualitat única de les nostres platges”, ha indicat la regidor de Benestar Social, *Maica Hurtado

La regidora de Turisme, Arantxa Miralles, i la regidor de Benestar Social, Maica Hurtado, han assistit a la platja del Gurugú a la recepció de tres noves cadires amfíbies que incorpora el Patronat de Turisme de cara a l'època estival. Estes cadires especials, dissenyades per a facilitar el desplaçament per l'arena i surar en l'aigua, permetran a les persones amb mobilitat reduïda gaudir de la mar de manera segura i còmoda.

 

Les cadires estaran disponibles a la platja del Gurugú i es pot sol·licitar el seu ús en qualsevol dels tres punts Tourist Info que estan situats en les tres platges de la ciutat. Miralles ha destacat que “la incorporació d'estes cadires és un pas més en el nostre compromís d'aconseguir un turisme més accessible per a tots. Volem que les nostres platges siguen un lloc on tots, independentment de les seues capacitats físiques, puguen gaudir de la mar i del sol de Castelló”.

 

Per part seua, la regidora de Benestar Social ha indicat que “estes noves cadires amfíbies, així com totes les millores en accessibilitat de les platges, demostren el nostre ferm compromís amb l'oci inclusiu. Continuarem treballant perquè les nostres platges siguen un espai acollidor en el qual tots puguen gaudir sense importar les seues condicions físiques”.

 

Unes platges accessibles

 

El Patronat de Turisme i la regidoria de Benestar Social han treballat de manera coordinada per a oferir unes platges més accessibles i inclusives de cara a la temporada d'estiu. Per això, a més de les cadires amfíbies, també cal recordar la instal·lació de tres espais exclusius per a persones amb mobilitat reduïda dins de l'arena als quals puguen accedir a través de les passarel·les de fusta.

 

A més, cal recordar la presència de la passarel·la articulada enrotllable de 10 metres a la platja de la Pineda que unix la passarel·la de fusta directament amb l'aigua sense la necessitat d'haver de passar per l'arena per a persones amb mobilitat reduïda. “Esta és una instal·lació que molt poques platges tenen i a través de la qual volem consolidar-nos a l'avantguarda del turisme accessible”, ha indicat Miralles.