Salutació

Saluda de l'alcaldessa Begoña Carrasco

Benvinguts i benvingudes al portal web de l'Ajuntament de Castelló. Iniciem una nova etapa plena d'il·lusió i de reptes amb el compromís i la responsabilitat de garantir el millor futur a Castelló.

Com a alcaldessa i apassionada de la meua terra, sent orgull de ciutat. La nostra és una de les millors de tot Espanya per a viure. Castelló és el Grau, la Marjaleria, la platja, el centre, el Raval de la Universitat, les urbanitzacions de muntanya i els barris. Tots igual d'importants, tots igual d'essencials.

Som una capital emprenedora, valenta, motor de l'economia de la província, bressol de talents i oberta a l'arribada d'inversions traduïdes en ocupació, oportunitats i competitivitat. Castelló és sinònim d'innovació i de progrés. Una ciutat que convida a desenvolupar el projecte de vida de cada persona en llibertat.

A més, tenim la sort de comptar amb més de 300 dies de sol a l'any per a gaudir de les nostres fantàstiques platges familiars al Mediterrani. També és extens i únic el nostre patrimoni històric, cultural i mediambiental. Tenim la millor gastronomia i unes festes fundacionals de caràcter internacional que ens motiven a continuar pensant en gran.

Les necessitats dels castellonencs marquen el full de ruta de la nostra acció de govern. Al costat del nostre comerç local treballem per una ciutat viva i dinàmica que torne a ser capital de l'esport, de l'oci i de la cultura per a tots i totes.

L'Ajuntament, com a administració més pròxima, no té un altre objectiu més que ser útil a la ciutadania. Som una capital respectuosa i compromesa amb els nostres majors, amb les persones amb discapacitat i amb els joves.

Aspirem que tots els veïns i veïnes participen de la vida pública i contribuïsquen a fer un Castelló millor. Un Castelló de tots i per a tots.

Desitge compartir amb tots vosaltres, a través d'aquest portal web, els projectes que emprenem pel bé comú de la nostra ciutat.

 

Una afectuosa salutació,

Begoña Carrasco García
Alcaldessa de Castelló