15/09/2017
La iniciativa està impulsada per la Regidoria de Mary Carmen Ribera i consisteix en la programació de tallers infantils amb productes de proximitat.
La regidoria de Consum de l'Ajuntament de Castelló, que dirigeix Mary Carmen Ribera, inicia demà dissabte, 16 de setembre, el calendari de tardor de Divercuina de la Terreta amb la programació d'uns tallers que tenen com a objectiu la promoció i coneixement dels productes de proximitat i km 0 entre els xiquets i xiquetes de Castelló de 6 a 11 anys.
Divercuina de la Terreta és una iniciativa de la Regidoria de Consum que va gaudir de gran èxit en la seua edició de primavera amb més 180 xiquets participants. L'equip de cuina a peu de carrer està format pel professorat liderat per Cristina Cantavella de Educachef. Les inscripcions són gratuïtes a través del correu electrònic divercuinadelaterreta@gmail.com.
L'activitat de matí tindrà lloc en la plaça de la Peixateria començarà a partir de les 10.00 hores i consistirà en l'elaboració d'un rollet de carn de vedella del Maestrat farcit de formatge fresc de Catí i fruita seca d'ametles i nous.